U kunt bij ons kiezen uit verschillende vullingen voor uw taart.
Deze kunnen in (vrijwel) iedere smaak gemaakt worden. Misschien houdt u van Oreo's, Kinder Bueno of pistachenootjes. Dit, en meer, kan allemaal verwerkt worden in de vullingen.

De vullingen zijn onderverdeeld in koelkastvullingen en niet-koelkastvullingen. Het overzicht dient als voorbeeld.

Koelkastvullingen*:                                                                                                             

- Banketbakkersroom
- Zwitserse room
- Slagroom
- Bavarois
- Mousse
- Yoghurtbavarois
- Sneeuwstervulling (advocaat/slagroom)

Niet-koelkastvullingen**:
- Fruitpuree of coulis
- Confiture
- Vlaaivulling
- Vanillecrèmevulling
- Mokkacrème
- Chocoladecrème
- Ganache

 *
Bij het gebruik van koelkastvullingen is de basis (slag)room. Dit betekent dat een taart met een dergelijke vulling zo lang mogelijk in de koelkast bewaard moet worden. Het best haalt u de taart enkele minuten voor het snijden en serveren uit de koelkast. De taart is hierdoor niet geschikt om tijdens warme zomermaanden of gedurende het jaar als pronkstuk op tafel te zetten.

 

**
Bij het gebruik van niet-koelkastvullingen is de basis een meringuecrème. Deze wordt gemaakt met gepasteuriseerde eiwitten en is heerlijk luchtig en romig van smaak. Het voordeel van deze crème is dat de taart niet per se in de koelkast bewaard hoeft te worden. Een koele(re) plaats als een kelder of bijkeuken volstaat ook. Een taart met een crèmevulling kan langere tijd op tafel staan als showstuk en is zeer geschikt voor zomerse dagen. Bewaart u een taart met crèmevulling toch in de koelkast, dan adviseren wij deze minimaal twee uur voor het aansnijden uit de koelkast te halen. De taart komt dan op kamertemperatuur, wat de smaak van de vulling alleen maar ten goede komt.

Algemene voorwaarden  

Luna’s Cakeworld – Willem Lodewijkstraat 20  8471 BJ  Wolvega – 06-49800147 - KvK 646 580 58